Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Terapija kiseonikom u hiperbaričnoj komori doprinosi optimalnom fizičkom zdravlju. Adekvatan nivo kiseonika drži telo u ravnoteži.

Prilikom svakog tretmana gubi se od 400 d0 600 kalorija i poboljšava se proces varenja. Tretmani u našoj hiperbaričnoj komori mogu da budu pomoć i osnova u procesu mršavljenja.

 

Tretman utiče na smanjenje pojave bora, na pigmentaciju i ima pozitivan uticaj na oštećenja kože od sunca. Koristi se u procesu lečenja akni (bubuljica).

 

Veoma je pozitivan uticaj tretmana kiseonikom u hiperbaričnoj komori na pojavu i smanjenje vidljivosti ožiljaka, celulita i strija.

1Poboljšava se tekstura i tonus kože. Smanjuje se opadanje kose. Pozitivno je dejstvo tretmana na podočnjake (tamne delove oko očiju).

2Pospešuje se cirkulacija krvi. Podmlađuje se ceo organizam i oslobađa se od hroničnog umora. Podstiče se proces prirodnog izlečenja i povećava se imunitet organizma.

Ukoliko se hiperbarična oksigenoterapija kombinuje sa fizičkim vežbanjem (da bi se iskoristili povišeni nivoi kiseonika), sa pravilnom ishranom i ostalim wellness tehnikama, hiperbarična oksigenoterapija će stvoriti prave uslove za optimalno zdravlje.